Monday, September 29, 2008

Kauge saar

See jutt räägib 3 tüdrukust Helenast, Sandrast ja Birgitist. Nad sõidavad kaugelemaale, kuid nad kukuvad lennukiga alla, üksikule saarele. Mis saab edasi, seda saad teada, siis kui loed seda juttu edasi.
Oli kena päev ja kolm tüdrukud läksid reisile kaugele maale. Nende tüdrukute nimed olid Helena, Sandra ja Birgit. Nad olid kolm väga toredat tüdrukut.
Nad läksid lennujaama ja said teada, et lennuk hilineb tehniliste rikete pärast. Kui nad kuulsid seda nad ehmusid väga ära ja hakkasid kartma. Kui nad lennukile läksid neil läks see juba meelest ära ja nda olid mõtetega soojal maal. Lennuk hakkas sõitma ja kõik vaatasid aknast välja. Neile meeldis väga vaadata kuidas lennuk õhku tõuseb.
Kui nad olid tund aega sõitnud vilkusid lennukis tuled ja pidi panema peale turvavöö Kõik tüdrukud kartsid ja järksu nad tunnevad kuidas nad täishooga kukuvad maha. Nad maanduvad ühele saarele. Nad jooksevad lennukist välja, kuid nad näevad, et sellel saarel küll abi ei saa. Nad proovivad telefone tööle saada, kuid telefonidel pole levi. Nad kardavad õutsalt ja ei tea kus magada see öö. Kui nad lõpuks otsusele jõudsid, siis nende otsus oli lennukis magada.
Järgmine hommik kui nad ülesse ärkasid oli neil kõikidel väga palav ja nad tahtsid juua ja ujuda. Nad otsisid enda kohvritest ujumisriideid ja pärast seda otsisid ka lennukist juua. Nad jõid kogu vee ära kuna seal oli vähemalt 40 kraadi sooja. Ja siis läksid ujuma. Peale ujumist nad vaatasid, et nad jõid terve pudeli vett ära. Ja et neil pole midagi süüa. Nad läksid metsa ja leidsd puu millel kasvasid kookospähklid küljes ja nad sõid selle ära.
Möödus mõni päev ja nende pea kohalt sõitis läbi helikopter, mis otsis neid. Esimene kord sõitis üle saare. Teine kord kui tuli, siis nad märkasid juba lennukit. Kolmas kord maandub metsatuka taga ja inimesed tulevad helikopterist välja. Tüdrukud karjuvad mitu korda appi ja neid leitakse ülesse.
Neid viidi helikopteriga haiglasse ja neid kontrolliti, pnneks nad kõikolid terved nii, et kõik jõudsid koju tervena.

No comments: